Werken bij De Zeeuwse

De Zeeuwse groeit! We zijn een dynamisch bedrijf en bieden een breed pakket van schade- en inkomensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers. Dat doen we in samenwerking met professionele adviseurs. Zuidwest Nederland is ons oorspronkelijke werkgebied. Op agrarisch en hippisch gebied zijn wij landelijk actief. 

Wij kiezen voor een aanpak waarbij vijf kernwaarden centraal staan: persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig. Maatwerk en persoonlijk contact is de basis van ons succes. 

We groeien hard. Om onze kwaliteit te blijven bieden, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Onze vacatures

Bij De Zeeuwse in Middelburg werken deskundige en enthousiaste mensen. Die blij worden van tevreden klanten en zich daar voor inzetten. Elke dag opnieuw. Wij groeien nog steeds en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment hebben wij een vacature voor Acceptant. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, commerciële, resultaat- en klantgerichte medewerker. Heb je interesse? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail met sollicitatie en een cv naar secretariaat@dezeeuwse.nl.

Acceptant

(38 uur)

Kun jij je goed inleven in de wensen en behoeften van klanten en adviseurs? Ben je commercieel ingesteld? Dan hebben een leuke vacature op onze acceptatie afdeling.

Waar ga je werken?

Voor één van onze acceptatieteams zijn we op zoek naar een  ambitieuze, commerciële, resultaat- en klantgerichte medewerker. Het team bestaat uit een aantal commerciële medewerkers en houdt zich bezig met het aanbieden van schadeverzekeringen, het verwerken en beantwoorden van klantvragen en het ondersteunen van adviseurs.   

Wat ga je doen?

Als acceptant  weet jij je vakbekwaamheid professioneel te combineren met persoonlijke aandacht voor de klant.  Je analyseert de aangeboden risico’s, maakt offertes, signaleert commerciële kansen en neemt hierop proactief actie. Je bent het aanspreekpunt voor een vaste groep van adviseurs en bouwt hier een goed contact mee op. Je werkt nauw samen met de risicospecialist en je directe collega’s.

Wie ben jij?

Op het gebied van opleiding en ervaring beschik je over:

  • MBO niveau 4 / HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over relevante diploma’s en je bent bereid verdere opleidingen te volgen.
  • Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk, zowel telefonisch als per mail.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen.

Wil je meer weten of meteen solliciteren?

Als je vragen hebt, kun je bellen naar Michel Dobbelaar (teammanager Acceptatie) op (0118) 683 326. Herken je jezelf in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in met jouw motivatie en Curriculum Vitae. 

 

Sollicitatieformulier

Functie