Uw huis en inboedel

Uw huis, uw inboedel, uw kostbaarheden: allemaal privé bezittingen waar u zuinig op bent. En die u goed verzekerd wilt hebben. De Zeeuwse heeft daarvoor een totaal oplossing: het Privé Pakket Online.

Verder

Woonhuisverzekering

Uw woonhuis is een waardevol bezit. Verzeker het daarom goed.

Verder

Inboedelverzekering

Uw meubels, uw kleding, uw tv. Voorbeelden van allemaal zaken die onder de inboedel vallen. Uw inboedel heeft snel een flinke waarde en veel zaken zijn voor u onmisbaar.   

Verder

Uw vervoermiddelen

U wilt natuurlijk goed verzekerd aan het verkeer deelnemen. Of het nu gaat om uw auto, motor, caravan of oldtimer. De Zeeuwse biedt u gunstige mogelijkheden.

Verder

Autoverzekeringen

Als automobilist verwacht u van een autoverzekering goede bescherming maar ook een prima schaderegeling en een redelijke prijs. Met de Personenautoverzekering zit u in alle opzichten goed.

Verder

Motorverzekeringen

Motorrijden heeft zo z'n voordelen. De files omzeilen. Vrijheid en rijplezier. Voor motorrijders heeft De Zeeuwse een prima verzekering: de Motorrijwielverzekering.

Verder

Overige verzekeringen

Ook voor Aansprakelijkheid, rechtsbijstand en doorlopende reisverzekering kunt u terecht bij ons Privé Pakket. Verder hebben wij voor u een aflopende reisverzekering en een VvE pakket.

Verder

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

De Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren biedt u dekking als u schade of letsel bij een ander veroorzaakt.

Verder

Vakantie

Gaat u regelmatig op vakantie? Dan is de Doorlopende Reispolis een goede keuze.

Verder