VvE-Pakket

Uiteraard zet u zich als Vereniging van Eigenaren zo goed mogelijk in voor de belangen van uw leden. Ook als het gaat om verzekeringen. Het VvE Pakket van De Zeeuwse biedt u dé oplossing, inclusief een dekking voor uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder.

U wilt als Vereniging van Eigenaren geen onnodige risico's lopen?
Als Vereniging van Eigenaren heeft u een verantwoordelijke taak. Tal van zaken vragen om uw aandacht, zoals ook de verzekeringen. De Zeeuwse maakt het u makkelijk en stelt u in staat om dit in één keer goed te regelen. Speciaal voor een Vereniging van Eigenaren heeft De Zeeuwse het VvE Pakket ontwikkeld. Het biedt u een compleet pakket van verzekeringen, gunstige voorwaarden en een aantrekkelijke tarief.

De verzekeringen in het VvE Pakket
U kunt de volgende verzekeringen in het VvE Pakket opnemen:

 • Gebouwen (inclusief glas)
 • Aansprakelijkheid
 • Bestuurdersaansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand

De voordelen van het VvE Pakket

 • Alle verzekeringen overzichtelijk op één polis
 • Geen premietoeslag bij betaling per maand, kwartaal of halfjaar 
 • Glas van de wooneenheden en gemeenschappelijke ruimten is gratis meeverzekerd
 • Gratis dekking voor gemeenschappelijke eigendommen tot € 10.000,-
 • Eigenaren kunnen de meerwaarde van interne verbouwingen verzekeren tegen het gunstige tarief van de Gebouwenverzekering 
 • Met de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kunnen bestuurders met een gerust hart een functie binnen de VvE vervullen
 • Desgewenst Schadeherstel in Natura
 • Met de Rechtsbijstandverzekering staat u steviger in uw schoenen, zeker met het gratis telefonisch advies bij dreigende juridische conflicten
 • Bovendien: gratis een jaar lang 10% korting op de premie van het Privé Pakket voor bewoners

Gebouwen
Brand, storm of inbraak hebben vaak grote gevolgen. De Gebouwenverzekering dekt schade die hierdoor aan uw gebouw of appartement ontstaat. In het VvE Pakket is standaard een glasverzekering voor de appartementen en gemeenschappelijke ruimten opgenomen. Niet alleen de gebroken ruiten worden vervangen, ook het aanbrengen noodvoorzieningen is gedekt. Balkon- en sierglas is tot € 250,- gratis meeverzekerd. Als bewoners hun appartement hebben verbouwd, met bijvoorbeeld een luxe keuken of een parketvloer, kan dit worden meeverzekerd tegen het gunstige tarief van de Gebouwenverzekering. Zo bespaart u fors op de premie.

Het VvE Pakket van De Zeeuwse biedt een gratis dekking voor de gemeenschappelijke eigendommen van uw vereniging, zoals (tuin)gereedschap, huishoudelijke apparaten of vloerbedekking, tot een bedrag van € 10.000,-.

Aansprakelijkheid
De Aansprakelijkheidsverzekering dekt de aansprakelijkheid van uw vereniging voor schade aan zaken en personen. Bijvoorbeeld de schade aan een geparkeerde auto wanneer een dakpan van het gebouw valt. Ook is de aansprakelijkheid gedekt voor werkzaamheden die in opdracht van het bestuur in eigen beheer worden uitgevoerd.

Bestuurdersaansprakelijkheid
Een Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u als bestuurder van een Vereniging van Eigenaren wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor fouten tijdens de uitoefening van uw functie. Ook als u in uw privé-vermogen wordt aangesproken.

Rechtsbijstand
In deze complexe samenleving loopt ook een Vereniging van Eigenaren een steeds grotere kans om betrokken te raken bij een juridische geschil. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen. Het is daarom raadzaam om een Rechtsbijstandverzekering in uw VvE Pakket op te nemen. Dat biedt extra zekerheid wanneer u betrokken raakt bij een juridisch geschil.

Print deze pagina