Doorlopende Reisverzekering

Waarom de Doorlopende Reisverzekering?

Of u nu een paar weken de zon opzoekt, met het vliegtuig een weekendje naar Rome gaat of drie maanden door Zuid-Amerika trekt, met de Doorlopende Reisverzekering van De Zeeuwse gaat u goed verzekerd op reis. Deze verzekering is er voor mensen die meerdere keren per jaar op vakantie gaan.

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Geldig voor hele gezin
 • particulier-vinkje
  Ook bij verblijf in Nederland
 • particulier-vinkje
  Keuze tussen Europa- of Werelddekking
 • particulier-vinkje
  Inclusief rechtsbijstand

Wat is de Doorlopende Reisverzekering?

Met de Doorlopende Reisverzekering kunt u altijd onbezorgd uw koffers pakken, want u weet dat u goed verzekerd bent. In ieder geval voor medische en buitengewone kosten, ongevallen, rechtsbijstand en automobilistenhulp. U kunt daarnaast bagage en annuleringskosten meeverzekeren. U bent ook verzekerd tijdens een geboekt verblijf in Nederland. 

U kunt de verzekering afsluiten voor het hele gezin. Ook als de kinderen volwassen zijn, kunnen zij meeverzekerd blijven. Zij moeten dan wel inwonend zijn of voor een voltijdstudie op kamers wonen of in een verpleeginrichting wonen.

Wat is verzekerd?

Wat is verzekerd?

U heeft ruime dekking als u tijdens uw vakantie onverwacht iets overkomt. U kunt kiezen voor Europa- of Werelddekking. Onder Europa vallen ook de landen die grenzen aan de Middellandse Zee (zoals Turkije, Israël, Egypte, Marokko en Tunesië). De volgende vaste onderdelen zitten altijd in uw verzekering.

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

U kunt uw verzekering uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen.

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

De Doorlopende Reisverzekering heeft een ruime dekking. Maar wij vergoeden niet alles. U moet zelf goed op uw bezittingen passen. Als u niet zorgvuldig bent geweest en daardoor schade hebt door diefstal of verlies, dan vergoeden wij dat niet. U kunt zelf veel doen om vervelende situaties te voorkomen. Draag bijvoorbeeld geld, pasjes en reisdocumenten op 'bedekte' wijze bij u in een borst- of buiktasje en houd zo veel mogelijk lichamelijk contact met camera’s en tassen. En laat uw waardevolle spullen, geld en belangrijke documenten niet onbeheerd achter, maar maak gebruik van kluisjes wanneer deze aanwezig zijn.

Wij vergoeden ook niet als de schade verband houdt met het gebruik van alcohol of drugs of deelname aan een vechtpartij. Of als de schade ontstaat tijdens een zakelijke reis. In de polisvoorwaarden kunt u lezen wat wij wel en niet vergoeden.
Wat kost het?

Wat kost het?

Hieronder ziet u de premie per onderdeel per jaar. De premie is exclusief assurantiebelasting.

Wij bieden u een uitstekende verzekering tegen een prima premie. U profiteert van een extra scherpe premie als u meerdere verzekeringen combineert in het Privé Pakket Online; de korting kan oplopen tot 10%. Uw adviseur maakt graag een berekening voor u.
Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Hieronder vindt u onze meest actuele voorwaarden. Bent u al verzekerd bij De Zeeuwse? Dan kan voor u een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op uw polisblad. Als u een eerdere versie nodig heeft, levert uw onafhankelijke adviseur die graag.
 
Algemene Voorwaarden Privé Pakket Online 
Aanvullende Voorwaarden Doorlopende Reis

Veelgestelde vragen over de problemen op Schiphol

Uitbraak Coronavirus

Eind 2019 is het coronavirus uitgebroken. Wij kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding hiervan vragen heeft over uw Reis- en Annuleringsverzekering. Om u snel te helpen, geven we u hier antwoord op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag mailen naar schade@dezeeuwse.nl.

Reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken
Wij adviseren u om altijd de instructies van lokale autoriteiten op te volgen. Daarnaast adviseren wij u de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (tel. +31 247 247 247) op te volgen. Bij de reisadviezen leest u ook wat de coronamaatregelen zijn van het land waar u naartoe wilt reizen. Op een speciale website van de rijksoverheid vindt u ook antwoorden op veelgestelde vragen over reizen.

Meer informatie over het Coronavirus
Meer informatie over het Coronavirus vindt u op de site van het RIVM.

Calamiteitenfonds
Het Calamiteitenfonds biedt geen dekking voor ziektes/epidemieën.

Veelgestelde vragen over het Coronavirus

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024