Disclaimer

Wat is het doel van deze site?

Dit is een informatieve website. U kunt hier geen offertes opvragen of verzekeringen afsluiten. Dat regelt u via uw adviseur.

Functioneren van deze site

De Zeeuwse doet alles voor een goede functionaliteit en toegankelijkheid van deze website. Helaas kunnen wij die niet altijd 100% garanderen. Loopt u schade op omdat de website tijdelijk niet of niet optimaal functioneert? Of loopt u op een andere manier schade op door het gebruik van onze website? Dan zijn wij hier op geen enkele manier voor aansprakelijk.

Informatie op deze site

Informatie op deze site

Wij stelden de informatie op deze website zorgvuldig samen. Wij streven ernaar dat alle informatie juist, actueel en volledig en toereikend is. Helaas kunnen wij dat niet altijd 100% garanderen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook door informatie op deze website.

Heeft u vragen over de informatie op deze website? Of wilt u een offerte opvragen of een verzekering afsluiten? Neem dan contact op met uw adviseur.

De informatie op deze website is algemeen en mogelijk niet van toepassing op uw situatie. Neem daarom altijd contact op met uw adviseur voor een persoonlijk advies. Hij houdt daarbij rekening met alle omstandigheden die voor u belangrijk zijn.

Copyright

Copyright

Wilt u teksten of afbeeldingen van deze website kopiëren of openbaar maken, op wat voor manier dan ook? Dan mag alleen nadat u ons om schriftelijke toestemming vraagt en wij u die geven.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen en hyperlinks

U vindt op deze website links naar andere websites. Die zijn uitsluitend bedoeld om u te informeren. Wij hebben geen invloed op de vorm en inhoud van die andere websites. Mogelijk is een hyperlink fout omdat de website waarnaar die verwijst, gewijzigd is. Wij zijn niet aansprakelijk voor de toegankelijkheid en inhoud van de websites waarnaar wij verwijzen. Wij kunnen een link of verwijzing naar een andere website altijd verwijderen.

Virussen

Virussen

Als wij verwijzen naar informatie, software en andere websites, garanderen wij niet dat die vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade als gevolg van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.