Uw bedrijf op maat verzekerd

De agrarische bedrijfsverzekeringen van De Zeeuwse: een slimme mogelijkheid om financiële risico’s voor uw bedrijf te beperken. Ieder agrarisch bedrijf is anders. Daarom bieden we u graag een oplossing op maat. Samen met u en uw adviseur brengen we uw risico’s in kaart. U bepaalt in overleg met uw adviseur welke risico’s u verzekering en hoe. Uw adviseur vertelt u er graag meer over.

Maak vandaag nog een afspraak

Gebouwen

Agrarische gebouwen mobiel

Een grote schade aan uw gebouwen door bijvoorbeeld brand of storm wilt u niet zelf betalen. Sluit altijd een Gebouwenverzekering af.

Bedrijfsuitrusting

Combine Header website mini

Uw voorraden, gewassen, dieren, gereedschappen en werktuigen maken uw bedrijf en zijn onmisbaar. Verzeker ze met de Bedrijfsuitrustingverzekering.
  

Aansprakelijkheid

Robbie Mesu van kaasboerderij Schellach

Ondernemen betekent ook risico's lopen en fouten maken. Voorkom hoge kosten door een aansprakelijkheidsclaim. Een goede Aansprakelijkheidsverzekering is noodzakelijk.

Bedrijfscontinuïteit

Marja Kwekkeboom van kaasboerderij Schellach

Stilstand na een calamiteit kunt u zich niet veroorloven. Dat betekent wel kosten maar geen omzet. Bedrijfscontinuïteit is een must. Verzeker dit risico.

Verkeer en vervoer

Andre Jasperse van Bouwbedrijf Kambier (2)

Met uw landbouwwerktuigen en andere voertuigen loopt u risico’s. Zowel in als buiten het verkeer. Verzeker uw voertuigen. Zowel voor schade die u aan anderen toebrengt als schade aan het voertuig zelf.

Rechtsbijstand

Andre Jasperse van Bouwbedrijf Kambier

Heeft u een conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer, leverancier of overheidsinstantie? Een rechtsbijstandsverzekering is voordeliger dan een juridisch adviseur of advocaat.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024