Waarom is aansprakelijkheid een belangrijk thema voor u?

In welke sector u ook werkt, als ondernemer loopt u financiële risico's. Zo kunt u als ondernemer te maken krijgen met hoge schadeclaims. Als gevolg van een ongeval, een verkeerd advies of een fout van uw kant. De Zeeuwse geeft u tips en oplossingen om de gevolgen voor uw bedrijf te beperken.

Aansprakelijkstelling

Aansprakelijkstelling

Veroorzaakt u schade? Anderen kunnen u daarvoor aansprakelijk stellen. Zij verhalen het schadebedrag op u. Dit bedrag kan hoog oplopen en grote gevolgen hebben voor de toekomst van uw bedrijf. Zeker als u hiervoor niets geregeld heeft.

plaatjes_uitleg-DZ-winkel

Handige tips

  • Zorg voor een veilige werkomgeving. Zo beperkt u de kans op schade en ongelukken.
  • Besteed aandacht aan uw algemene voorwaarden en zorg ervoor dat klanten deze van tevoren van u ontvangen. Zo beperkt u uw ondernemersrisico.
  • Heeft u inzichtelijk welk risico u loopt in uw sector? Een verzekeringsadviseur adviseert u hierin en helpt u bij het maken van de juiste keuzes, passend bij uw bedrijf.

Belangrijkste risico's

Schade door werkzaamheden

U verricht werkzaamheden en daarbij loopt u het risico dat er iets fout gaat. Dat is menselijk. U bent aansprakelijk als u daarbij schade aan anderen toebrengt. In veel gevallen bent u ook aansprakelijk voor de fouten van uw werknemers.

Ongeval

Een werknemer die een ongeluk krijgt op de werkvloer kan u als werkgever aansprakelijk stellen. Ook als u een ongeval veroorzaakt bij derden, kunnen zij de gevolgen op u verhalen.

Verkeerd advies

Een fout advies kan grote gevolgen hebben. De benadeelde partij kan u hiervoor aansprakelijk stellen. Dit geldt vooral voor specifieke beroepen, zoals juridische, technische en fiscale adviseurs.
Bespreek met een adviseur

Verzekeringsoplossingen voor aansprakelijkheid

Wilt u geen financiële risico’s lopen door hoge schadeclaims? De Zeeuwse biedt u uitstekende oplossingen. De keuze voor de juiste verzekering hangt af van het soort bedrijf en uw wensen. Uw adviseur helpt u hierbij. 

Aansprakelijkheidsverzekering

Schade veroorzaken kan iedereen overkomen, ook u en uw medewerkers. Sluit daarom vandaag nog een aansprakelijkheidsverzekering af. Zo voorkomt u financiële zorgen als gevolg van hoge schadeclaims.

CAR- en Montageverzekering

Heeft u een bouwbedrijf? Dan is de CAR- en Montageverzekering een onmisbare oplossing. Hiermee verzekert u alle materiële schade ontstaan tijdens het bouwproces.

Beroepsaansprakelijkheids-verzekering

Als u een verkeerd advies of onjuiste informatie geeft, kan dat grote financiële gevolgen hebben. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt u bescherming. In veel gevallen eisen brancheverenigingen of opdrachtgevers dat u deze verzekering heeft. Zonder kunt u opdrachten mislopen.

Verkeersschadeverzekering voor Medewerkers

U moet er niet aan denken, een verkeersongeval tijdens werktijd. Als werkgever bent u aansprakelijk voor de financiële gevolgen. Denk aan ziekenhuis- en revalidatiekosten. De Verkeersschadeverzekering voor Medewerkers verzekert uw medewerkers bij een ongeval.

Garageverzekering

Heeft u een garage, werkplaats, of landbouwmechanisatiebedrijf? Met de Garageverzekering van De Zeeuwse verzekert u de specifieke risico’s van uw werkzaamheden. Zowel aansprakelijkheid als andere schades. 

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024