Werken bij De Zeeuwse

De Zeeuwse groeit! We zijn een dynamisch bedrijf en bieden een breed pakket van schade- en inkomensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers. Dat doen we in samenwerking met professionele adviseurs. Zuidwest Nederland is ons oorspronkelijke werkgebied. Op agrarisch en hippisch gebied zijn wij landelijk actief. 

Wij kiezen voor een aanpak waarbij vijf kernwaarden centraal staan: persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig. Maatwerk en persoonlijk contact is de basis van ons succes. 

Bij De Zeeuwse in Middelburg werken deskundige en enthousiaste mensen. Die blij worden van tevreden klanten en zich daar voor inzetten. Elke dag opnieuw. Wij groeien nog steeds en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Onderstaand ziet u onze vacatures. Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk altijd. Heeft u interesse? Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Sollicitatieformulier

Foto wbdz
Wil jij weten waarom ik het zo naar mijn zin heb bij De Zeeuwse? Lees via onderstaande button meer over het interview met Leo Remijn en de kenmerken van De Zeeuwse.

José de Klerk
Communicatiemedewerker

Marketing manager

Bedenk en ontwikkel jij nieuwe verzekeringsproducten die helemaal aansluiten bij de wensen van de klant? Wil jij meebeslissen als lid van het managementteam over de strategische koers van De Zeeuwse? Dan is de functie van Marketing Manager precies waar je naar op zoek bent. 

Dit ga je doen

Met jouw frisse blik en strategische visie voor de toekomst ontwikkel en beheer je nieuwe onderscheidende proposities voor unieke niches in de verzekeringsmarkt. Je bepaalt de strategie en zorgt samen met het team Productmanagement en Marketing & Communicatie voor de uitvoering hiervan. 

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de nieuwe proposities. Met jouw strategische expertise als manager ben je daarnaast onmisbaar voor het: 

 • Ontwikkelen, formuleren, implementeren, bewaken en bijstellen van het marketingbeleid
 • Opstellen van het marketingplan en het concretiseren daarvan naar het team.
 • Leidinggeven aan de teams Productmanagement en Marketing & Communicatie. 
 • Zorgdragen voor het Productbeleid van De Zeeuwse en de POG (Product Oversight & Governance).
 • Vormen van het interne en externe aanspreekpunt voor de verschillende product- en marketingvraagstukken.

Uitdaging
De marketingstrategie en het productaanbod naar een hoger niveau tillen, dat is waar jouw uitdaging ligt. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een onderscheidend en renderend productassortiment dat aansluit om de wensen van de klant. Met een projectmatige manier van werken vlieg jij de complexe projecten aan en weet je direct verbeteringen door te voeren. 

Waar ga je werken? 
Je geeft leiding aan het team Productmanagement en Marketing & Communicatie. Een team van 7 mensen, bestaande uit gedreven en creatieve professionals. Jij bepaalt mede de strategie en samen streven jullie naar het halen van de strategische doelen van De Zeeuwse. 
Je bent niet alleen Marketing Manager maar ook onderdeel van het managementteam. Vanuit jouw rol heb je contact met vrijwel alle disciplines binnen De Zeeuwse. Dit maakt je werkdag afwisselend en je bouwt daarnaast snel een band op met je collega’s. Daarnaast heb je veel contact met de directeur van De Zeeuwse aan wie je rapporteert.

We zorgen goed voor je
De menselijke maat in de verzekeringsbranche behouden en niet alles door computers laten beslissen, dat is waar De Zeeuwse voor staat. Dat wordt ook gehanteerd als het aankomt op haar werknemers. Naast klanttevredenheid vinden wij tevreden medewerkers net zo belangrijk. Daarom krijg je van ons: 

 • Een salaris van €4.309,- tot € 7.688,- bruto per maand op basis van 38 uur. 
 • Vakantiegeld en 13e maand.
 • 216 verlofuren o.b.v. 38 uur. 
 • De mogelijkheid om flexibel thuis te werken tot maximaal 40% van je werktijd. Je zal ook geregeld bij onze partner De Goudse werken.
 • 35% korting op schadeverzekeringen, zoals een autoverzekering en inboedelverzekering. 
 • Een vrijblijvende, maar drukbezochte vrijmibo en leuke andere activiteiten binnen een hechte, informele organisatie.

Wie ben jij?
Je bent iemand die beschikt over:

 • HBO/WO werk– en denkniveau
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Relevante managementervaring
 • Aantoonbare commerciële ervaring, bij voorkeur in de verzekeringsbranche of financiële sector
 • Een sterke affiniteit met IT

Enthousiast geworden? 
Mooi! Heb je vragen? Bel dan naar Leo Remijn, directeur De Zeeuwse, op  0118 – 683 390. Die kan je alles uitleggen over de rol en over De Zeeuwse. Geen vragen? Solliciteer dan direct door het invullen van onderstaande formulier.

Sollicitatieformulier

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk altijd. Vul ons sollicitatieformulier in of stuur een mail met sollicitatie en een cv naar secretariaat@dezeeuwse.nl.

 

Sollicitatieformulier