Werken bij De Zeeuwse

De Zeeuwse groeit! We zijn een dynamisch bedrijf en bieden een breed pakket van schade- en inkomensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers. Dat doen we in samenwerking met professionele adviseurs. Zuidwest Nederland is ons oorspronkelijke werkgebied. Op agrarisch en hippisch gebied zijn wij landelijk actief. 

Wij kiezen voor een aanpak waarbij vijf kernwaarden centraal staan: persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig. Maatwerk en persoonlijk contact is de basis van ons succes. 

Bij De Zeeuwse in Middelburg werken deskundige en enthousiaste mensen. Die blij worden van tevreden klanten en zich daar voor inzetten. Elke dag opnieuw. Wij groeien nog steeds en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk altijd. Heeft u interesse? Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Sollicitatieformulier

Acceptant Allround

De Zeeuwse is een sterk groeiende organisatie die zich naast de particuliere- en MKB-markt, zich focust op de agrarische, hippische en garage markt. Wij kiezen voor een aanpak waarbij onze vijf kernwaarden; persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig centraal staan. Wij zijn een succesvol en dynamisch bedrijf en onze medewerkers streven dagelijks naar het vinden van maatwerkoplossingen voor onze klanten. 

Waar liggen de uitdagingen?
De Zeeuwse heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt in de diverse sectoren binnen de allround markt en heeft de ambitie om hierin nog verder te groeien. Daarom zijn wij voor het allround acceptatieteam op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze, commerciële, resultaat- en klantgerichte medewerker. Onze acceptatieteams bestaan momenteel uit 3 teams van 4 á 5 collega’s die zich bezig houden met het aanbieden van particuliere en zakelijke  verzekeringen.

Wat ga je doen?
Als acceptant allround weet jij je verzekeringskennis en je vakbekwaamheid professioneel te combineren met persoonlijke aandacht voor de klant. Je analyseert de aangeboden risico’s, maakt offertes, signaleert commerciële kansen en neemt hierop proactief actie. Je werkt nauw samen met de risicospecialist en je directe collega’s. Daarbij ben je tevens de gesprekspartners voor onze allround  adviseurs. 

Wie ben jij?
Als acceptant allround:
Heb jij affiniteit met verzekeringen (particulier & zakelijk)
Heb je minimaal MBO-4/HBO werk- en denkniveau
Ben je bij voorkeur in het bezit van de benodigde WFT diploma’s of bereid deze te behalen
Ben je gemotiveerd verdere (vak)opleidingen te volgen
Heb je goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden we jou?
Een jaarcontract voor 32-38 uur in de week met uitzicht op een vast contract
Een marktconform salaris  
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand
Mogelijkheden om opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen.

Wil je meer weten of meteen solliciteren?
Ben jij net zo enthousiast geworden over het allround acceptatieteam als wij zijn? Wij gaan graag met je in gesprek. Als je vragen hebt, kun je bellen naar Michel Dobbelaar (teammanager Acceptatie) op (0118) 683 326. Herken je jezelf in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Sollicitatieformulier

 
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk altijd. Vul ons sollicitatieformulier in of stuur een mail met sollicitatie en een cv naar secretariaat@dezeeuwse.nl.

 

Sollicitatieformulier

Stageplaats

Stageplaats

Een verzoek voor een stageplaats insturen kan natuurlijk altijd. Vul ons sollicitatieformulier in of stuur een mail met jouw stageverzoek en een cv naar secretariaat@dezeeuwse.nl.

Sollicitatieformulier