Inboedelverzekering

Waarom de Inboedelverzekering?

Een grote brand in uw woning. Of een inbraak. Los van de impact die zo’n gebeurtenis op u heeft: al uw spullen zijn bij elkaar al snel een heel bedrag waard. Wilt u het financiële risico na een schadegebeurtenis niet zelf dragen? Sluit dan de Inboedelverzekering van De Zeeuwse af. Daarmee zijn uw kostbare eigendommen in elk geval goed verzekerd. En dat is een veilig gevoel.

Belangrijkste voordelen

  • particulier-vinkje
    Foto- en computerapparatuur tot €15.000,-
  • particulier-vinkje
    Ook dekking buiten uw woning mogelijk

Wat is de Inboedelverzekering?

De Inboedelverzekering van De Zeeuwse verzekert de spullen in uw huis tegen een onverwachte schadegebeurtenis. Bijvoorbeeld door brand, diefstal of storm kan uw inboedel helemaal of gedeeltelijk verloren gaan. Maar de verzekering is ook voor schade door lekkage, neerslag, vallen of stoten.  Wij vergoeden de schade aan uw inboedel.

U heeft garantie tegen onderverzekering. Dit betekent dat u uw schade vergoed krijgt, ongeacht de werkelijke waarde van uw inboedel.

Wat is verzekerd?

Wat is verzekerd?

De inboedel die zich bevindt in uw woning. En inboedel die zich bevindt in een privébergruimte of bijgebouw. Bijvoorbeeld een schuur of garage. Schade door een onverwachte gebeurtenis is verzekerd. Uw Inboedelverzekering dekt onder meer schade door brand, blikseminslag, ontploffing, neerslag, inbraak en diefstal. Ook vallen en stoten is standaard meeverzekerd.

Maximumvergoedingen inboedelverzekering:

Sieraden  € 5.000,-
Foto-, video-, audio- en computerapparatuur  € 15.000,-

Bijzondere bezittingen (verzamelingen, antiek, kunst en

muziekinstrumenten)

 € 30.000,-
 Geld en geldswaardig papier  € 1.500,-
 Vaartuigen, caravans, aanhangwagens e.d.  € 1.500,-
 Eigendommen van anderen  € 1.500,-

Beperkt eigen risico
Er is een eigen risico van € 150,- per gebeurtenis. Dit geldt niet bij schade door brand, ontploffing, blikseminslag, hevige neerslag, gesprongen leidingen, inbraak, diefstal en vandalisme. In de Aanvullende Voorwaarden Inboedel leest u precies wat wel en niet verzekerd is. Uiteraard geeft uw adviseur u ook graag een toelichting.

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

U kunt uw verzekering uitbreiden met een aantal aanvullende dekkingen. U ziet ze hieronder.
Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Ondanks de ruime dekking vergoedt uw Inboedelverzekering sommige schades niet. Bijvoorbeeld:

  • waterschade door overstroming, grondwater of neerslag via openstaande ramen;
  • schade door achterstallig onderhoud of slijtage;
  • schade door atoomkernreacties of een aardbeving.

In de Aanvullende Voorwaarden Inboedel leest u precies wat wel en niet verzekerd is. Uiteraard geeft uw adviseur u ook graag een toelichting.

Wat kost het?

Wat kost het?

Wat kost het?
Uw adviseur maakt graag een offerte op maat voor u. Combineert u meerdere verzekeringen in het Privé Pakket Online? Dan is uw premie extra scherp want uw korting kan oplopen tot 10%. Informeer bij uw adviseur naar de mogelijkheden.

 

 

 

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Algemene Voorwaarden Privé Pakket Online
Aanvullende Voorwaarden Inboedel

Bent u al verzekerd bij De Zeeuwse? Mogelijk geldt voor u een andere versie. U vindt het juiste versienummer op uw polisblad. Informeer bij twijfel bij uw adviseur. Die helpt u graag en stuurt u de juiste versie als dat nodig is.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022