Samenwerking met adviseurs

Onafhankelijk advies

Ziet u zichzelf al zitten? Uren achter uw computer, op websites van verschillende verzekeraars. Premies en voorwaarden vergelijken… ‘Heb ik die verzekering nou echt wel nodig?’ vraagt u zich af. ‘En wat is het risico als ik deze dekking niet afsluit?’ Verzekeren lijkt soms zo eenvoudig in onze doe-het-zelfmaatschappij. Maar is dat wel zo? Kies liever voor het gemak van een verzekeringsadviseur.

Stelt u een persoonlijk advies op prijs? Uw adviseur kent onze verzekeringen van a tot z. Samen bespreekt u uw wensen en u krijgt een verzekeringsadvies inclusief offerte op maat. Zeker in onze snel veranderende samenleving is een deskundig advies goud waard. En al helemaal als u niet alleen particulier maar ook ondernemer bent.
Vind een adviseur bij u in de buurt

De voordelen van een adviseur

  • Uw adviseur is deskundig. Hij bepaalt samen met u welke verzekeringsoplossing bij uw wensen en portemonnee past.
  • Uw adviseur kent onze verzekeringen, de premies en voorwaarden. Hij overziet het complete aanbod. Is een standaardoplossing niet mogelijk? Dan denkt hij met u mee over een maatwerkoplossing.
  • Uw adviseur is professioneel en onafhankelijk en houdt zich -net als wij- aan alle wet- en regelgeving. Daar kunt u op vertrouwen.
  • Uw adviseur is dichtbij. In ons werkgebied werken wij samen met een groot aantal verzekeringsadviseurs. Er is er altijd een bij u in de buurt.
  • Uw adviseur is persoonlijk. U spreekt hem telefonisch of gaat bij hem langs. Als het nodig is, komt uw adviseur ook naar u toe.
  • Uw adviseur kent onze medewerkers en wij kennen uw adviseur. Dat praat wel zo makkelijk.