Wie wij zijn

De Zeeuwse: de oplossing dichtbij

Ons motto: de oplossing dichtbij. De Zeeuwse is een regionale verzekeraar. Voor zowel mkb- als agrarische bedrijven en particulieren. Van oorsprong gericht op Zuidwest-Nederland. Maar met name voor agrariërs ook in andere regio’s actief. Wij werken samen met regionale verzekeringsadviseurs. De adviseur bij u in de buurt helpt u met een persoonlijk en onafhankelijk advies. Want verzekeren is maatwerk.

De Zeeuwse is een handelsnaam van Goudse Schadeverzekeringen NV. Een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Dat ondernemershart klopt ook in Middelburg, bij De Zeeuwse. De Goudse is onze partner op het gebied van kennisvergroting, productvernieuwing en tariefstelling. Hiermee bieden wij u via uw adviseur de beste verzekeringsoplossingen. Ondanks dat we verbonden zijn met De Goudse, zijn en blijven we Zeeuws & zelfstandig.

Historie

De Zeeuwse bestaat sinds 1939. Op 27 november van dat jaar richtte jonkheer Mr. T.A.J.W. Schorer de Algemeene Zeeuwsche Verzekering Maatschappij op. Jonkheer Schorer was een belangrijk persoon voor Zeeland. Hij bekleedde een aantal politieke functies op zowel plaatselijk als landelijk niveau. En hij ontwierp de Zeeuwse vlag.

Via de aandeelhouders Tiel-Utrecht en Nationale Nederlanden werd De Zeeuwse in 1991 onderdeel van de ING Groep. In 2001 fuseerde Tiel-Utrecht met De Goudse Verzekeringen. De Zeeuwse is sindsdien een zelfstandig bedrijfsonderdeel van De Goudse. Ons kantoor staat sinds de oprichting in Middelburg.

De voordelen van De Zeeuwse

  • Uw adviseur kent u en uw risico’s. Die zijn voor iedere persoon en ieder bedrijf verschillend. Is er geen oplossing binnen onze standaardproducten? Dan leveren wij maatwerk voor u.
  • Wij zijn geïnteresseerd in u en geven u daarom graag onze persoonlijke aandacht. Wij bellen u liever dan dat we u mailen.
  • Samen met uw adviseur staan we dicht bij u. Is het nodig dat we bij u langskomen? Dan doen we dat. En belt u ons? Dan krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn, geen keuzemenu.
  • We communiceren duidelijk met u. En afspraak is afspraak.
  • Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig en hebben alle vakdiploma’s.

Onze missie

De Zeeuwse geniet de voorkeur van adviseurs en verzekerden - ondernemers en particulieren - die maatwerk en persoonlijk advies op waarde weten te schatten.

Onze visie

Onze visie

In een wereld die globaliseert en digitaliseert blijft De Zeeuwse het anker van betrokkenheid en bereikbaarheid voor haar klanten: verzekerden en adviseurs. We werken in en aan een ijzersterk driehoeksverband tussen de verzekerde, de adviseur en De Zeeuwse waarbinnen de toegevoegde waarde van De Zeeuwse als expert zichtbaar is. Met een mix van informatietechnologie en menselijk maatwerk focussen we op groei in regio Zuidwest- Nederland en landelijk in nichemarkten.

Advies op maat

Advies op maat

Iedereen loopt andere risico’s. Uw adviseur analyseert daarom uw situatie en biedt vanzelfsprekend maatwerk. Hij neemt zijn passend en deskundig advies graag persoonlijk met u door. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

U houdt van korte lijnen en duidelijke communicatie? Wij ook. Daarom is uw regionale adviseur altijd dichtbij en uitstekend bereikbaar.

Verandert uw situatie? Wij denken graag met u mee. Nu en in de toekomst. De Zeeuwse verzekeringen, de oplossing dichtbij.