Wie wij zijn

De Zeeuwse: de oplossing dichtbij

Ons motto: de oplossing dichtbij. De Zeeuwse is een regionale verzekeraar. Voor zowel mkb- als agrarische bedrijven en particulieren. Van oorsprong gericht op Zuidwest-Nederland. Maar met name voor agrariërs ook in andere regio’s actief. Wij werken samen met regionale verzekeringsadviseurs. De adviseur bij u in de buurt helpt u met een persoonlijk en onafhankelijk advies. Want verzekeren is maatwerk.

De Zeeuwse is een handelsnaam van De Goudse Verzekeringen. Een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart. Dat ondernemershart klopt ook in Middelburg, bij De Zeeuwse. De Goudse is onze partner op het gebied van kennisvergroting, productvernieuwing en tariefstelling. Hiermee bieden wij u via uw adviseur de beste verzekeringsoplossingen. Ondanks dat we verbonden zijn met De Goudse, zijn en blijven we Zeeuws & zelfstandig.

Historie

De Zeeuwse bestaat sinds 1939. Op 27 november van dat jaar richtte jonkheer mw. T.A.J.W. Schorer de Algemeene Zeeuwsche Verzekering Maatschappij op. Jonkheer Schorer was een belangrijk persoon voor Zeeland. Hij bekleedde een aantal politieke functies op zowel plaatselijk als landelijk niveau. En hij ontwierp de Zeeuwse vlag.

Via de aandeelhouders Tiel-Utrecht en Nationale Nederlanden werd De Zeeuwse in 1991 onderdeel van de ING Groep. In 2001 fuseerde Tiel-Utrecht met De Goudse Verzekeringen. De Zeeuwse is sindsdien een zelfstandig bedrijfsonderdeel van De Goudse. Ons kantoor staat sinds de oprichting in Middelburg.

De voordelen van De Zeeuwse

  • Uw adviseur kent u en uw risico’s. Die zijn voor iedere persoon en ieder bedrijf verschillend. Is er geen oplossing binnen onze standaardproducten? Dan leveren wij maatwerk voor u.
  • Wij zijn geïnteresseerd in u en geven u daarom graag onze persoonlijke aandacht. Wij bellen u liever dan dat we u mailen.
  • Samen met uw adviseur staan we dicht bij u. Is het nodig dat we bij u langskomen? Dan doen we dat. En belt u ons? Dan krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn, geen keuzemenu.
  • We communiceren duidelijk met u. En afspraak is afspraak.
  • Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig en hebben alle vakdiploma’s.

Onze visie

Welk verzekeringspakket dekt de risico’s die u loopt? De verzekeringsadviseur bij u in de buurt is de beste keuze voor een onafhankelijk advies. Samen met u zoekt uw adviseur actief naar de beste oplossing.

Advies op maat

Advies op maat

Iedereen loopt andere risico’s. Uw adviseur analyseert daarom uw situatie en biedt vanzelfsprekend maatwerk. Hij neemt zijn passend en deskundig advies graag persoonlijk met u door. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

U houdt van korte lijnen en duidelijke communicatie? Wij ook. Daarom is uw regionale adviseur altijd dichtbij en uitstekend bereikbaar.

Verandert uw situatie? Wij denken graag met u mee. Nu en in de toekomst. De Zeeuwse verzekeringen, de oplossing dichtbij.