Agrarische Verzekeringen

  • Advies door onafhankelijke geselecteerde agrarische adviseurs
  • Specialist in de agrarische branche
  • Verzekeringen op maat

Agrarische Verzekeringen

De agrarische bedrijfsverzekeringen van De Zeeuwse: een slimme mogelijkheid om financiële risico’s voor uw bedrijf te beperken. Ieder agrarisch bedrijf is anders. Daarom bieden we u graag een oplossing op maat. De Zeeuwse is gespecialiseerd in het verzekeren van Agrarische Bedrijven.  Maatwerk en persoonlijk contact is de basis van onze samenwerking. Onze deskundige agrarische adviseur komt graag op inspectie om de risico’s op uw bedrijf samen met u in kaart te brengen. De agrarisch adviseur weet precies welke preventie vanuit De Zeeuwse noodzakelijk is en wat bij u past om uw bedrijf goed te kunnen verzekeren. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.

Uw agrarische passie wilt u goed verzekerd hebben. De Zeeuwse werkt met door ons geselecteerde adviseurs. Samen met de adviseur bepaal je welke risico’s er zijn en welke je verzekerd wilt hebben. Wij bieden dan een verzekeringspakket op maat.

Onze verzekeringen zijn op elkaar afgestemd en dat maakt het voor u overzichtelijk in één pakket.

Aansprakelijkheid

Ondernemen betekent ook risico’s lopen. Voorkom hoge kosten door een aansprakelijkheidsclaim van derden. Een goede Aansprakelijkheidsverzekering is hiervoor noodzakelijk.

Vind hier meer informatie over onze aansprakelijkheidsverzekering.

Bedrijfscontinuïteit

Bedrijfscontinuïteit

Stilstand na een calamiteit is niet gewenst en vaak niet te veroorloven. Dat betekent dat u op dat moment wel kosten heeft maar geen omzet. Bedrijfscontinuïteit is daarom een must. Sluit hiervoor de Bedrijfsschadeverzekering af.

Vind hier meer informatie over onze Bedrijfscontinuïteitverzekering.

Bedrijfsgebouwenverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekering

Door brand of storm kan een grote schade ontstaan aan uw gebouwen. Dit kan grote kosten met zich meebrengen. Het is verstandig een Gebouwenverzekering af te sluiten zodat u dit risico niet zelf hoeft te dragen.

Vind hier meer informatie over onze Bedrijfsgebouwenverzekering.

Bedrijfsuitrusting

Bedrijfsuitrusting

Uw voorraden, gewassen, dieren, gereedschappen en werktuigen zijn zeer belangrijk voor uw bedrijf. Daarom is uw bedrijfsuitrusting ook onmisbaar voor u wanneer er een schadegeval heeft plaatsgevonden. Met een bedrijfsuitrustingverzekering houdt u uw bedrijf ook na een schade draaiende.

Vind hier meer informatie over onze Bedrijfsuitrustingverzekering.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Heeft u een conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer, leverancier of overheidsinstantie? Een rechtsbijstandsverzekering is voordeliger dan een juridisch adviseur of advocaat.

Vind hier meer informatie over onze Rechtsbijstandverzekering.

Verkeer en vervoer

Verkeer en vervoer

Met uw landbouwwerktuigen en andere voertuigen loopt u risico’s. Zowel in als buiten het verkeer. Verzeker uw voertuigen. Zowel voor schade die u aan anderen toebrengt als schade aan het voertuig zelf.

Vind hier meer informatie over onze Verkeer en vervoersverzekeringen.

Flyer page 1

Flyer page 2