Hippische Verzekeringen

  • Advies door onafhankelijke geselecteerde hippische adviseurs
  • Specialist in de hippische branche
  • Verzekeringen op maat

Hippische Verzekeringen

Als paarden uw passie zijn, wat is er dan mooier dan van uw passie uw werk maken? Of om uw eigen paarden of pony's te bezitten aan huis. Mensen met paarden weten dat paarden houden een lifestyle is en niet zomaar een hobby of een baan. Voor iemand die niet 'in de paarden zit' is het moeilijk uit te leggen wat een paardenliefhebber bezielt. Met volle overtuiging en toewijding worden vele uren aan de paarden en in en rond de stallen besteed. Dat het hebben van paarden en het werken en de omgang met paarden risico's met zich meebrengen is voor niemand nieuw, maar heeft u alle risico's die voor u van toepassing zijn helder in kaart?

Natuurlijk verzekert u uw gebouw tegen bijvoorbeeld brand en heeft u de trailer of paardenvrachtwagen ook verzekerd, maar wat verzekerd u verder? Voor iedereen en iedere situatie zijn de risico's verschillend, daarom bekijkt De Zeeuwse Verzekeringen graag op een persoonlijke manier alle risico's die specifiek voor u en uw situatie van toepassing zijn. Dat doen we samen met onafhankelijke door ons geselecteerde hippische adviseurs.

Zijn alle risico's helder, dan is het aan u voor welke risico's u wel of niet een verzekering afsluit. De Zeeuwse verzekeringen vindt aandacht voor u en uw situatie belangrijk. Uw hippisch adviseur is uw aanspreekpunt. Via uw hippisch adviseur zijn wij altijd persoonlijk te benaderen. Ook na het afsluiten van de verzekeringen en zeker in het geval van calamiteiten. Verder vinden wij het ook heel belangrijk om niet alleen de risico's in kaart te brengen, maar ook dat u advies krijgt over wat u zelf al kan doen om risico's te beperken. De hippische adviseurs waar wij mee samenwerken kennen de paardenwereld als geen ander en kunnen zich dus met passie inleven in uw bedrijf. Zij zullen altijd met u kijken naar passende oplossingen en staat u bij indien u hen nodig heeft.

Om het voor u overzichtelijker te maken hebben we onze hippische verzekeringen onderverdeeld in drie categorieën:

Hippische bedrijven
Particulieren met paarden
Beroepen met en aan paarden