Werken bij De Zeeuwse

De Zeeuwse groeit! We zijn een dynamisch bedrijf en bieden een breed pakket van schade- en inkomensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers. Dat doen we in samenwerking met professionele adviseurs. Zuidwest Nederland is ons oorspronkelijke werkgebied. Op agrarisch en hippisch gebied zijn wij landelijk actief. 

Wij kiezen voor een aanpak waarbij vijf kernwaarden centraal staan: persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig. Maatwerk en persoonlijk contact is de basis van ons succes. 

We groeien hard. Om onze kwaliteit te blijven bieden, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Onze vacatures

Bij De Zeeuwse in Middelburg werken deskundige en enthousiaste mensen. Die blij worden van tevreden klanten en zich daar voor inzetten. Elke dag opnieuw. Wij groeien nog steeds en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment hebben wij een vacature voor Propositie Marketeer, ben jij een ervaren Propositie Marketeer met een passie voor de hippische en/of de agrarische branche? Durf jij voorop te lopen, uit te dagen en in te spelen op alle veranderingen om ons heen? Heb je interesse? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail met sollicitatie en een cv naar secretariaat@dezeeuwse.nl.

Propositie Marketeer

Ben jij een ervaren Propositie Marketeer met een passie voor de hippische en/of de agrarische branche? Durf jij voorop te lopen, uit te dagen en in te spelen op alle veranderingen om ons heen? Lees dan snel verder en reageer!

Bekijk hier de vacature

Sollicitatieformulier

Functie