Werken bij De Zeeuwse

De Zeeuwse groeit! We zijn een dynamisch bedrijf en bieden een breed pakket van schade- en inkomensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers. Dat doen we in samenwerking met professionele adviseurs. Zuidwest Nederland is ons oorspronkelijke werkgebied. Op agrarisch en hippisch gebied zijn wij landelijk actief. 

Wij kiezen voor een aanpak waarbij vijf kernwaarden centraal staan: persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig. Maatwerk en persoonlijk contact is de basis van ons succes. 

We groeien hard. Om onze kwaliteit te blijven bieden, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Onze vacatures

Bij De Zeeuwse in Middelburg werken deskundige en enthousiaste mensen. Die blij worden van tevreden klanten en zich daar voor inzetten. Elke dag opnieuw. Wij groeien nog steeds en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment zijn wij op zoek naar een Acceptant Inkomen. Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk altijd. Stuur dan een mail met sollicitatie en een cv naar secretariaat@dezeeuwse.nl.

Acceptant Inkomen

Waar ga jij werken?
De Zeeuwse is een sterk groeiende organisatie welke zich naast de particuliere- en MKB-markt, zich focust op de agrarische, hippische en garage markt. Wij kiezen voor een aanpak waarbij onze vijf kernwaarden; persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig centraal staan. Wij zijn een succesvol en dynamisch bedrijf en onze medewerkers streven dagelijks naar het vinden van maatwerkoplossingen voor onze klanten. 


Waar liggen de uitdagingen?

De Zeeuwse heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt in de genoemde branches en heeft de ambitie om hierin nog verder te groeien. Daarom zijn wij voor onze acceptatieteam inkomen op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze, commerciële, resultaat- en klantgerichte medewerker. Ons acceptatieteam inkomen bestaat momenteel uit 3 collega’s die zich bezig houden met het aanbieden en accepteren van inkomensverzekeringen.

Wat ga je doen?
Als acceptant inkomen weet jij je verzekeringskennis en je vakbekwaamheid professioneel te combineren met persoonlijke aandacht voor de klant. Je analyseert de aangeboden risico’s, maakt offertes, signaleert commerciële kansen en neemt hierop proactief actie. Je werkt nauw samen met  je directe collega’s en de collega’s van de overige acceptatieteams. Daarnaast ben je volwaardig gesprekspartner voor onze adviseurs. 

Wie ben jij?
Als acceptant inkomen:

  • Heb jij affiniteit met verzekeringen (inkomen)
  • Heb jij MBO-4 werk- en denkniveau
  • Ben je bereid verdere opleidingen te volgen
  • Heb je goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden we jou?

  • Een jaarcontract voor 24 uur in de week met uitzicht op een vast contract
  • Een marktconform salaris  
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand
  • Mogelijkheden om opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen.


Wil je meer weten of meteen solliciteren?

Ben jij net zo enthousiast geworden over het acceptatieteam inkomen als wij zijn? Wij gaan graag met je in gesprek. Als je vragen hebt, kun je bellen naar Michel Dobbelaar (teammanager Acceptatie) op (0118) 683 326. Herken je jezelf in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Sollicitatieformulier

Functie