Waarom de Agrarische Bedrijfsuitrustingverzekering?

In uw bedrijfsgebouwen staan veel waardevolle zaken: machines, gereedschappen, voertuigen. U slaat er zaden, voer, uw oogstproducten en bestrijdingsmiddelen op. En ’s winters staan uw dieren binnen. Misschien heeft u ook een winkel op uw bedrijf waarin u spullen verkoopt. Al die zaken bij elkaar zijn samen veel geld waard. En zonder uw bedrijfsmiddelen heeft u geen bedrijf. Met de Agrarische Bedrijfsuitrustingverzekering van De Zeeuwse verzekert u ze tegen beschadiging of verlies door onverwachte gebeurtenissen. Zo weet u zeker dat u na een flinke schade gewoon verder kunt. En het voortbestaan van uw bedrijf niet in gevaar komt.

Wat is verzekerd bij de Agrarische Bedrijfsuitrustingverzekering?

Op de Bedrijfsuitrustingverzekering kunnen verschillende zaken verzekerd worden. Bijvoorbeeld de inventaris, de bewaarproducten en de bedrijfsmiddelen zoals mest. Per onderdeel kunnen er verschillende dekkingen van toepassing zijn. Dit vraagt om maatwerk. Samen met uw adviseur wordt bepaald welke onderdelen voor u van toepassing zijn en welke dekkingen daarvoor mogelijk en noodzakelijk zijn.

In de Aanvullende Voorwaarden Agrarische Bedrijfsuitrusting leest u meer over wat wel en niet gedekt is. Ook uw adviseur informeert u graag.

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Ondanks de ruime dekking vergoeden wij niet alles. Bijvoorbeeld:

  • ·overstroming;
  • geleidelijke of voorzienbare schade;
  • schade door opzet of roekeloosheid;
  • schade door illegale activiteiten.

In de Aanvullende Voorwaarden Agrarische Bedrijfsuitrusting leest u meer over wat wel en niet gedekt is. Ook uw adviseur informeert u graag.

Wat kost het?

Wat kost de Agrarische Bedrijfsuitrustingverzekering?

Uw adviseur maakt graag een offerte op maat voor u. Onder andere de waarde van uw inventaris, het verzekerd bedrag en het soort bedrijf dat u heeft bepalen de premie.

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Aanvullende Voorwaarden Agrarische Bedrijfsuitrusting

Bent u al verzekerd bij De Zeeuwse? Mogelijk geldt voor u een andere versie. U vindt het juiste versienummer op uw polisblad. Informeer bij twijfel bij uw adviseur. Die helpt u graag en stuurt u de juiste versie als dat nodig is.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur