Waarom de Agrarische Bedrijfsuitrustingverzekering?

In uw bedrijfsgebouwen staan veel waardevolle zaken: machines, gereedschappen, voertuigen. U slaat er zaden, voer, uw oogstproducten en bestrijdingsmiddelen op. En ’s winters staan uw dieren binnen. Misschien heeft u ook een winkel op uw bedrijf waarin u spullen verkoopt. Al die zaken bij elkaar zijn samen veel geld waard. En zonder uw bedrijfsmiddelen heeft u geen bedrijf. Met de Agrarische Bedrijfsuitrustingverzekering van De Zeeuwse verzekert u ze tegen beschadiging of verlies door onverwachte gebeurtenissen. Zo weet u zeker dat u na een flinke schade gewoon verder kunt. En het voortbestaan van uw bedrijf niet in gevaar komt.

Wat is verzekerd bij de Agrarische Bedrijfsuitrustingverzekering?

Op de Bedrijfsuitrustingverzekering kunnen verschillende zaken verzekerd worden. Bijvoorbeeld de inventaris, de bewaarproducten en de bedrijfsmiddelen zoals mest. Per onderdeel kunnen er verschillende dekkingen van toepassing zijn. Dit vraagt om maatwerk. Samen met uw adviseur wordt bepaald welke onderdelen voor u van toepassing zijn en welke dekkingen daarvoor mogelijk en noodzakelijk zijn.

In de Aanvullende Voorwaarden Agrarische Bedrijfsuitrusting leest u meer over wat wel en niet gedekt is. Ook uw adviseur informeert u graag.

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Ondanks de ruime dekking vergoeden wij niet alles. Bijvoorbeeld:

  • ·overstroming;
  • geleidelijke of voorzienbare schade;
  • schade door opzet of roekeloosheid;
  • schade door illegale activiteiten.

In de Aanvullende Voorwaarden Agrarische Bedrijfsuitrusting leest u meer over wat wel en niet gedekt is. Ook uw adviseur informeert u graag.

Wat kost het?

Wat kost de Agrarische Bedrijfsuitrustingverzekering?

Uw adviseur maakt graag een offerte op maat voor u. Onder andere de waarde van uw inventaris, het verzekerd bedrag en het soort bedrijf dat u heeft bepalen de premie.

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Aanvullende Voorwaarden Agrarische Bedrijfsuitrusting
Algemene Voorwaarden Compleet Verzekerd Mijn bedrijf Agrarisch

Bent u al verzekerd bij De Zeeuwse? Mogelijk geldt voor u een andere versie. U vindt het juiste versienummer op uw polisblad. Informeer bij twijfel bij uw adviseur. Die helpt u graag en stuurt u de juiste versie als dat nodig is.

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

Geldverzekering

Deze verzekering vergoedt de schade wanneer contant geld of waardepapieren van uw bedrijf verloren gaan. Het gaat daarbij om geldverlies door onder meer gewelddadige overvallen, diefstal uit de kluis na inbraak en vals geld. Uw geld is tijdens transport ook verzekerd tegen diefstal.

 

Wat is verzekerd?
Contant geld of waardepapieren in uw bedrijf of woning. Ook tijdens transport.

U kunt daarnaast kiezen voor een aantal extra dekkingen:

Tijdens vervoer
Het geld is verzekerd tijdens vervoer door uzelf of een volwassen persoon die in uw opdracht handelt. Er is dekking tijdens vervoer tussen uw bedrijf of woning en de bank langs de kortste weg en zonder onnodige onderbrekingen.

In je bedrijf, woning, nachtkluis van de bank
Verzekerd is geld dat verloren gaat in uw bedrijf, bij u thuis of in de nachtkluis van de bank door brand, blikseminslag, ontploffing, luchtverkeer of afpersing/diefstal door geweld of dreiging daarmee. Na sluitingstijd moet u het geld dan wel bewaren in een afgesloten kluis (bedrijf). In de woning is een afgesloten meubel voldoende.

Overval of afpersing
Verzekerd is contant geld van personeel en klanten bij een overval of afpersing. Ook persoonlijke eigendommen van de verzekerde, gezinsleden of personeel bij een overval zijn gedekt tot verzekerde bedragen die genoemd worden in de polisvoorwaarden.

Vals geld
Vals geld is tot een maximum van € 7.000,- verzekerd

Betaalautomaten
U bent verzekerd tegen het verlies van elektronisch opgeslagen waarden in alle betaalautomaten.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024