Aannemersbedrijf Kambier in Koudekerke

CAR- en Montageverzekering

Waarom de CAR- en Montageverzekering?

Heeft u een bouwbedrijf? Dan weet u dat er tijdens een bouwproject gemakkelijk schade kan ontstaan. En het is niet altijd duidelijk wie daarvoor verantwoordelijk is. Met de CAR- en Montageverzekering is alle materiële schade op de bouwplaats verzekerd. Het maakt daarbij niet uit wie de schade veroorzaakt en hoe. Zowel bouw-, montage- als installatiewerkzaamheden zijn verzekerd. Evenals schade die ontstaat aan bestaande eigendommen van de opdrachtgever. De CAR- en Montageverzekering is een onmisbare verzekering voor bouwbedrijven die materiële schade tijdens de bouw niet uit eigen zak willen betalen. 

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Dekt alle materiële schade op bouwplaatsen
 • particulier-vinkje
  Schade na oplevering tot 12 maanden verzekerd
 • particulier-vinkje
  Kies zelf uw verzekerd bedrag

Voor wie is de CAR- en Montageverzekering?

 • vrachtwagen
  Bouwbedrijven
 • bouw-hamer
  Met burger- en utiliteitsbouwprojecten
 • kantoor
  Of bijzondere bouwprojecten

Wat is verzekerd bij de CAR- en Montageverzekering?

 • Alle materiële schade die op de bouwplaats ontstaat. Bijvoorbeeld door bouw-, montage- of installatiewerkzaamheden. Denk aan diefstal, vandalisme, storm, ontwerp- of bouwfouten. Of aan een luxe badkamer of keuken die tijdens de montage beschadigd raakt.
 • Schade door verlies of beschadiging van zaken die u monteerde bij installatiewerk. Ook voor zaken die u zelf heeft geleverd.
 • Schade aan bestaande eigendommen van de opdrachtgever. Standaard verzekerd tot 
  € 500.000,-.
 • Alle schade die tot 12 maanden na de oplevering ontstaat. De schade moet wel tijdens de bouw- of montageperiode zijn veroorzaakt. Uitzondering: schade door brand en ontploffing. Dat dekt de opstalverzekering van de opdrachtgever.

Schade is gedekt tot maximaal het verzekerd bedrag. Dat is minimaal € 100.000,- en maximaal € 2.000.000,-. Afhankelijk van uw situatie en wensen breidt u de CAR- en Montageverzekering uit. De aanvullende dekkingen zijn:

 • Hulpmateriaal.
 • Eigendommen van directie en personeel.
 • Transport.

Eigen risico

Het eigen risico voor de dekking van het werk is € 500,-, € 750,- of € 1.250,-. Het bedrag hangt af van het verzekerd bedrag dat u kiest. Voor schade aan bestaande eigendommen van de opdrachtgever geldt dan hetzelfde eigen risico. 

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

Breid uw CAR- en Montageverzekering uit met de volgende aanvullende dekkingen:

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd bij de CAR- en Montageverzekering?

Ondanks de ruime dekking vergoeden wij niet alles. Bijvoorbeeld:

 • Andere schade dan reparatie- of vervangingskosten, zoals bedrijfsschade.
 • Brand, blikseminslag of ontploffing tijdens de onderhoudstermijn van het werk.
 • Slijtage.

In de Aanvullende Voorwaarden CAR en Montage leest u meer over wat wel en niet gedekt is. Ook uw adviseur informeert u graag.

Wat kost het?

Wat kost de CAR-en Montageverzekering?

Uw adviseur maakt graag een offerte op maat voor u. De premie hangt onder meer af van uw jaaromzet, het verzekerd bedrag en de dekkingen die u kiest. Combineert u meerdere verzekeringen in het MKB-pakket CompleetVerzekerd Mijn bedrijf? Dan is uw premie extra scherp want uw korting kan oplopen tot 10%. Informeer bij uw adviseur naar de mogelijkheden en de voordelen.
Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Algemene Voorwaarden CompleetVerzekerd Mijn bedrijf
Aanvullende Voorwaarden CAR- en Montage
Productvoorwaarden Car en Montage 1.0

Bent u al verzekerd bij De Zeeuwse? Mogelijk geldt voor u een andere versie. U vindt het juiste versienummer op uw polisblad. Informeer bij twijfel bij uw adviseur. Die helpt u graag en stuurt u de juiste versie als dat nodig is. 

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024