Aannemersbedrijf Kambier in Koudekerke

Bedrijfsschadeverzekering

Waarom de Bedrijfsschadeverzekering?

U richt zich het liefst op de dagelijkse bedrijfsvoering van uw onderneming. Maar wat als er een calamiteit plaatsvindt en uw onderneming komt stil te liggen? Bijvoorbeeld door brand- of waterschade? U heeft dan geen omzet meer, maar uw vaste lasten lopen wel door. De Bedrijfsschadeverzekering van De Zeeuwse biedt u financiële zekerheid. Zo kunt u zich weer op de toekomst richten.

De Bedrijfsschadeverzekering dekt de vaste lasten en de winst die u onder normale omstandigheden maakt. Dit geldt ook als u kosten maakt voor vervangende ruimte of voor herstel van uw bedrijfspand. Uw inventaris is ook meeverzekerd. Als een gebouw in uw straat onvoorziene schade heeft geleden en dit zorgt ervoor dat uw pand niet bereikbaar is voor uw klanten. Ook dat is meeverzekerd.

Als u een horecabedrijf heeft, dan is de Doorlopende evenementenverzekering mogelijk een zinvolle aanvulling.

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Herstel van uw administratie is tot € 5.000,- gratis meeverzekerd.
 • particulier-vinkje
  Als uw bedrijf door brand, waterschade en diefstal stilligt, vergoeden wij vaste lasten en misgelopen omzet.
 • particulier-vinkje
  U heeft geen eigen risico.

Een grote bedrijfsschade, het kan ook u overkomen

Calamiteiten zijn onverwachts. Het kan ook u overkomen. Schade aan uw pand of inventaris kan de voortzetting van uw bedrijf bedreigen. De top 3 calamiteiten:

Brand

Een grote brand heeft vergaande gevolgen voor uw bedrijf. Uw bedrijfspand en inventaris kan volledig verloren gaan. Het is een grote bedreiging voor de voortzetting van uw bedrijf.

Waterschade

Hevige regenval kan lekkages veroorzaken. Schade aan het pand, inventaris en voorraad zijn een bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijf.

Inbraak

 Als uw kassa- of pc-apparatuur worden gestolen, of uw hele voorraad is ineens verdwenen. Dan is voortzetting van uw bedrijf in het geding.


Voor wie is de bedrijfsschadeverzekering?

 • kantoor
  Zakelijke/persoonlijke dienstverlening
 • horeca
  Horeca en bouw
 • groothandel
  Detailhandel en Groothandel

Wat is verzekerd bij de Bedrijfsschadeverzekering?

De Bedrijfsschadeverzekering vergoedt uw vaste lasten en omzetderving, indien uw bedrijf stil komt te liggen na opgelopen schade. Bijvoorbeeld door brand, storm of blikseminslag.

 • Kosten voor vervangende bedrijfsruimte of het huren van inventaris worden vergoed.
 • Als een belangrijke leverancier na schade niet kan leveren, zijn de extra kosten die u moet maken verzekerd (tot 10% van de brutowinst).
 • Valt uw internetverbinding weg door een brand, storm of blikseminslag bij uw provider? De schade die u hierdoor oploopt is ook verzekerd.
 • Schade die u oploopt als de straat is afgezet door grote brand bij een naburig pand en uw klanten kunnen daardoor uw bedrijf niet bereiken.
 • Moet een publiekstrekker in uw buurt (zoals een bioscoop of supermarkt) plotseling sluiten wegens een brand en heeft u daardoor omzetverlies? Dit is meeverzekerd tot 10% van de brutowinst.
 • Als u jaarlijks de brutowinst aan ons doorgeeft, is er een overdekking van 150%.
 • De kosten voor het herstellen van administratie zijn tot € 5.000,- gratis meeverzekerd.

U bepaalt zelf uw uitkeringstermijn. U heeft de keuze tussen 52, 78 of 104 weken. De keuze hangt af van hoe lang u denkt nodig te hebben om uw onderneming weer op te bouwen. U ontvangt bij een uitkeringstermijn van 78 of 104 weken een uitkering van maximaal twee maal de brutowinst.

U heeft geen eigen risico

In de Aanvullende Voorwaarden Bedrijfsschade leest u meer over wat wel en niet gedekt is. Ook uw adviseur informeert u graag.

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd bij de Bedrijfsschadeverzekering?

De Bedrijfsschadeverzekering heeft een ruime dekking, maar wij vergoeden niet alles. Bijvoorbeeld:

 • schade door opzet of roekeloosheid;
 • geleidelijke of voorzienbare schade;
 • schade door illegale activiteiten.

In de Aanvullende Voorwaarden Bedrijfsschade leest u meer over wat wel en niet gedekt is. Ook uw adviseur informeert u graag.

Wat kost het?

Wat kost de Bedrijfsschadeverzekering?

Uw adviseur maakt graag een offerte op maat voor u. De premie hangt af van het soort bedrijf dat u heeft en van uw jaaromzet. Ook de uitkeringstermijn die u kiest heeft invloed op uw premie. Combineert u meerdere verzekeringen in het MKB-pakket CompleetVerzekerd Mijn bedrijf. Dan is uw premie extra scherp, uw korting kan oplopen tot 10%. Informeer bij uw adviseur naar de mogelijkheden en de voordelen.
Wat zijn de voorwaarden?

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024