Waarom is evenementen een belangrijk thema voor u?

Als u als ondernemer evenementen organiseert, denkt u vooral aan de leuke kanten. U biedt uw bezoekers een fijne ervaring, waar ze met plezier aan terugdenken. Een evenement organiseren kost veel tijd en u moet aan heel veel denken. Ook aan de minder leuke kanten. Lees onze tips over evenementenorganisatie en over de risico’s die u hierbij loopt.

Evenementen in de horeca

Evenementen in de horeca

Als horecaondernemer organiseert u steeds vaker evenementen. Zo zijn er optredens, een workshop of proeverij in uw horecabedrijf. Deze evenementen zorgen voor nieuwe klanten. En voor positieve reclame voor uw bedrijf.
plaatjes_uitleg-DZ-winkel

Handige tips

  • Zorg voor een evenement dat past bij uw onderneming. Wees uniek en persoonlijk. Uw gasten waarderen dat. Een persoonlijke benadering werkt goed, blijkt uit de horecatrends van Koninklijk Horeca Nederland.
  • Zorg ervoor dat uw evenement voldoet aan de wet- en regelgeving binnen uw branche. Onderzoek of u een vergunning nodig heeft. De gemeente helpt u daarbij. Als u uw zaken op orde heeft, draagt dit bij aan een geslaagd evenement.
  • Een evenement brengt risico’s met zich mee. Tijdens het evenement kunnen er ongelukken gebeuren. Of uw evenement kan helemaal niet doorgaan in verband met extreme weersomstandigheden. Laat u goed adviseren door een verzekeringsadviseur en zorg voor een verzekering die uw risico’s afdekt.

Belangrijkste risico's

Afgelasten of uitstellen evenement

Een evenement organiseren kost veel tijd. En geld. Uitgaven die u veelal van tevoren doet. Heel vervelend als het evenement dan niet door kan gaan, bijvoorbeeld door extreme weersomstandigheden, onvoorziene wegafsluitingen of ziekte van een hoofdartiest.

Ongeval tijdens het evenement

Een evenement organiseren doet u meestal niet alleen. Vaak werkt u samen met een heel team van medewerkers en vrijwilligers. Een van deze teamleden kan tijdens het evenement een ongeluk krijgen en hier blijvende schade van ondervinden.
Bespreek met een adviseur

Verzekeringsoplossing voor evenementen

Evenementen organiseren brengt risico’s met zich mee. Ook als dit kleine evenementen zijn, zoals een optreden of een wijnproeverij. Regel als ondernemer een goede verzekering voor uw evenementen. Zo beperkt u de financiële gevolgen. De Doorlopende Evenementenverzekering van De Zeeuwse biedt u een uitstekende oplossing.

Doorlopende Evenementenverzekering

Heeft u een horecabedrijf en organiseert u weleens evenementen? Denk dan aan een goede verzekering voor de risico’s die u loopt. Bijvoorbeeld als het evenement onverwachts niet door kan gaan. De Doorlopende Evenementenverzekering biedt u de juiste oplossingen.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024