Preventie? Daarom!

Natuurlijk bent u goed verzekerd. Maar schade voorkomen is beter. De Zeeuwse helpt u daarbij graag. Met het Preventieabonnement en de Preventiezaak bijvoorbeeld. Preventieproducten en- diensten tegen een aantrekkelijk tarief. Met preventie voorkomt u dat u voor onverwachte extra kosten komt te staan. En tijd kwijt bent met alles wat u moet regelen als u schade heeft.

De voordelen van preventie

Schade geeft gedoe waar u niet op zit te wachten. U kunt uw kostbare tijd wel beter besteden. Daarom zijn maatregelen die schade voorkomen of beperken belangrijk. Misschien heeft u sommige risico’s ook niet verzekerd, maar draagt u die zelf. Als ondernemer moet u ook voldoen aan wettelijke eisen. Van bijvoorbeeld Arbodienst en overheid. Tot slot zorgt u met preventie voor een veilig gevoel voor uzelf, uw medewerkers, bezoekers en klanten.

De Zeeuwse helpt u met preventie

Preventieabonnement

Met ons Preventieabonnement nemen wij u zorg uit handen. Het is een abonnement op veiligheid. 7 modules voor alle soorten bedrijven.

Preventiesite

Op de Preventiesite vindt u producten die u helpen schade te voorkomen. Als u ondernemer bent en bij De Zeeuwse verzekerd, profiteert u van de aantrekkelijke tarieven.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024