Nieuwbouw Veldzigt

Het avontuur van De Zeeuwse

De Zeeuwse Verzekeringen groeit letterlijk uit zijn jas! We kunnen niet langer in ons mooie monumentenpand aan de Houtkaai blijven. We maken van de nood een deugd en hebben er voor gekozen een nieuw kantoorpand op Park Veldzigt in Middelburg te bouwen.

Modern en duurzaam pand
We gaan een modern en duurzaam pand neerzetten waar we ook over pakweg 15 jaar nog steeds in passen. We zien de ontwerpfase en de bouw zelf als één groot avontuur. Samen met de architect RDH te Middelburg zijn wij bezig deze plannen concreet te maken.

Inmiddels is er een voorlopig schetsontwerp gereed. Aanvankelijk hadden wij een informatiebijeenkomst gepland, maar helaas is dat door de maatregelen rondom het Corona-virus op dit moment niet mogelijk. Dat is natuurlijk jammer, want we hadden dit ontwerp graag persoonlijk aan u willen presenteren en u de gelegenheid willen geven om hierop te reageren.

Presentatie nieuwbouw

Graag bieden wij u een alternatief. U kunt in onderstaande YouTube film onze presentatie van de nieuwbouw zien. Wanneer u op de onderstaande button klikt kunt u onze presentatie in een PDF-bestand inzien.

Vragen?
Wanneer u na het bekijken van de presentatie vragen of opmerkingen heeft, dan kunt een mail sturen naar info@dezeeuwse.nl. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0118-683 300.

U kunt ons tijdens de bouwperiode, die naar verwachting deze zomer zal starten, ook op deze manier bereiken. Wij zullen er alles aan doen om overlast voor u als buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken.
Presentatie nieuwbouw De Zeeuwse (PDF)

 

content nieuwbouw