Schadebehandelaar

Schadebehandelaar
(38 uur)

Je gaat op de schadeafdeling van De Zeeuwse werken. Je maakt deel uit van een klein team enthousiaste collega’s die multibranche werken. Je draagt onze kernwaarden uit en helpt zo om de beloftes die wij doen aan onze klanten waar te maken.

Welke uitdagingen liggen er?
De Zeeuwse biedt een breed pakket van schade- en inkomensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers. Op agrarisch en hippisch gebied zijn wij landelijk actief. Wij kiezen voor een aanpak waarbij onze vijf kernwaarden persoonlijk, oplossingsgericht, bereikbaar, Zeeuws en deskundig centraal staan. 
We zijn een succesvol en dynamisch bedrijf dat door deze aanpak hard groeit. Onze schadeafdeling is dagelijks bezig om oplossingen te zoeken en te vinden voor onze relaties. We gaan hierbij niet voor een 7 maar voor minimaal een 9.

Wie ben jij?
• Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Heb je geen ervaring en de functie is op je lijf geschreven? Solliciteer dan ook!
• Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk, zowel telefonisch als per mail.
• Je vindt het leuk om onze klanten verder te helpen als ze een schade melden. Belangrijke vaardigheden hierbij zijn persoonlijk, pro-actief, oplossingsgericht en inlevingsvermogen.
• Je bent recht door zee.


Wat verwachten we van jou?
• Door jouw wijze van schadebehandeling bevestig je aan de verzekeringsadviseur en zijn klant dat zij een goede keus hebben gemaakt om het verzekeringspakket bij De Zeeuwse onder te brengen.


Wat bieden we jou?
• Leuk en uitdagend werk in een enthousiast team.
• Marktconfrom salaris en goede secundaire voorwaarden waaronder een dertiende maand en flexibele werktijden.


Wil je meer weten of meteen solliciteren?
Als je vragen hebt, kun je bellen naar Gerard Toorenaar (teammanager Schade) op 06-38 90 58 54. Herken je jezelf in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan ons sollicitatieformulier in.

 

Naar sollicitatieformulier