Waarom is Verkeer en vervoer een belangrijk thema voor u?

U bent hippisch ondernemer en op uw bedrijf zijn meerdere voertuigen aanwezig. Uw landbouwwerktuigen natuurlijk. En wellicht uw zakelijke personen- en/of bestelauto. Kostbare bedrijfsmiddelen die u niet kunt missen. Deelnemen aan het verkeer brengt risico’s met zich mee. Evenals het gebruik van uw werktuigen op uw bedrijf. Goede verzekeringen zijn onmisbaar voor u.

Handige tips

  • Ook als u uw werktuig alleen op eigen terrein gebruikt, is een WA dekking noodzakelijk als het terrein ook voor derden toegankelijk is.
  • Gebruikt u GPS apparatuur op uw werktuigen? Overleg dan met uw adviseur welke dekking hiervoor nodig is.
  • Vraag advies over de risico’s die u loopt in het verkeer en vervoer en zorg voor goede verzekeringen.

Belangrijkste risico's

Verlies van uw landbouwmaterieel 

Uw landbouwwerktuigen zijn belangrijk en kostbaar kapitaal als u hippisch ondernemer bent. Wat begint u zonder uw tractoren of andere machines? Brand of diefstal kan u flink in de problemen brengen.

Schade aan anderen bij een aanrijding

Raakt u met een van uw landbouwwerktuigen betrokken bij een ongeval? Zeker als een persoon daarbij letsel oploopt, zijn de financiële gevolgen groot. Maar ook schade aan voertuigen of andere eigendommen wilt u niet uit eigen zak betalen.

Verkeersongeval tijdens het werk

U maakt afspraken met uw werknemers over veilig verkeersgedrag. Ondanks deze afspraken lopen u of uw werknemers het risico op een verkeersongeval. Dit is niet altijd te voorkomen. Als werkgever bent u vaak aansprakelijk voor de schade. 
Bespreek met een adviseur

Oplossingen voor Verkeer en vervoer

Nemen u of uw werknemers regelmatig deel aan het verkeer tijdens werktijd? Bezit u bedrijfsauto’s of vervoert u bedrijfsgoederen? Dan loopt u risico’s. Een verkeersongeluk of diefstal kan ook u overkomen. Een goede verzekering is onmisbaar voor u en uw werknemers. Dat geldt ook voor landbouwwerktuigen. U gebruikt ze intensief.

Landbouwmaterieelverzekering

Verzeker schade aan uw landbouwwerktuigen met de Landbouwmaterieelverzekering. Voor zelfrijdende werktuigen is er ook een WA-verzekering.

Verkeersschadeverzekering voor Medewerkers

U bent meestal aansprakelijk voor de verkeersongevallen van uw medewerkers. De Verkeersschadeverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen.

Bestelautoverzekering

Heeft u een bestelauto? Kies dan voor de Bestelautoverzekering.

Vrachtautoverzekering

Heeft u een vrachtauto lichter dan 7.500 kilo? Dan is de Vrachtautoverzekering voor u van toepassing.

Personenautoverzekering

U heeft uw auto nodig voor uw bedrijf. Diefstal of een ongeluk is een reëel risico. Met de zakelijke Personenautoverzekering kunt u snel weer op pad na een schade.

Vervoerverzekering Eigen Goederen

De Vervoerverzekering Eigen Goederen verzekert uw goederen. Niet alleen tijdens het vervoer, maar ook tijdens het laden en lossen.

Zakelijke motorverzekering

Met onze Zakelijke Motorverzekering bent u verzekerd voor de belangrijkste risico's. Zo kunt u zorgeloos de weg op.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024