Waarom is bedrijfspand en inventaris een belangrijk thema voor u?

Zonder bedrijfspand heeft u geen bedrijf. Uw bedrijfspand is het hart van uw onderneming. In het pand produceert u samen met uw werknemers producten en diensten. Het pand en de inventaris zijn belangrijk voor u. Wij geven tips over hoe u schade voorkomt. Weet u welke risico’s u loopt met uw onderneming? Uw adviseur maakt ze inzichtelijk en vertelt u welke verzekeringsoplossingen bij u passen.

Onmisbaar bedrijfsmiddel

Onmisbaar bedrijfsmiddel

Uw bedrijfspand is onmisbaar voor uw onderneming. Zonder uw kantoor, winkel of restaurant ligt uw onderneming stil. Dat kost u veel geld. Dat is heel vervelend. En helemaal als u veel moeite heeft gedaan om uw pand te financieren. Uw pand vraagt om een goede bescherming. Dit geldt ook voor uw inventaris. Werkt u met waardevolle machines, voorraden of elektronica? Verzeker ze! Zonder uw inventaris loopt de continuïteit van uw onderneming schade op. Verzeker u daarom tegen de financiële gevolgen van schade en verlies.

plaatjes_uitleg-DZ-winkel

Handige tips

  • Als uw bedrijfspand goed onderhouden is, loopt u minder risico op schade. Zo is de kans op lekkages en waterschade kleiner als u minstens één keer per jaar uw dak en afvoer controleert op bladeren en ander zwerfvuil.
  • Voorkom schade door brand of inbraak met de juiste preventiemaatregelen. Zorg bijvoorbeeld voor brandblussers. En installeer een inbraakalarm. Informeer bij uw adviseur naar het Preventieabonnement.
  • Weet u welke risico’s u loopt met uw bedrijfspand en inventaris? Laat u goed voorlichten door uw verzekeringsadviseur. Zorg voor een goede afdekking van uw risico’s.

Belangrijkste risico's

Waterschade


Waterschade komt vaak voor door extreme weersomstandigheden. Klimaatverandering zorgt voor toename van deze schade. Uw pand kan blank komen te staan door hevige regen- en hagelbuien. Ook waterschade door lekkende apparaten komt vaak voor. Denk aan uw waterkoeler, vaatwasser of waterkoeler.

Brand


Een brand heeft grote impact op uw bedrijf. In het ergste geval bent u van het ene op het andere moment uw bedrijfspand en inventaris kwijt. Een brand kan ontstaan door kortsluiting, brandstichting en brandgevaarlijke werkzaamheden.

Inbraak

Een bedrijfspand is een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers. De inventaris bestaat vaak uit waardevolle spullen zoals gereedschap en/of computerapparatuur. Inbrekers slaan een ruit in of forceren een slot. En dat gebeurt sneller dan u denkt. Ook al lukt het ze niet om binnen te komen: u zit met schade aan uw pand.
Bespreek met een adviseur

Verzekeringsoplossingen voor Bedrijfspand en inventaris

Uw bedrijfspand en inventaris zijn van grote waarde. Zowel emotioneel als materieel. Als u deze verliest door bijvoorbeeld een brand zijn de gevolgen niet te overzien. De verzekeringen van De Zeeuwse bieden u goede bescherming tegen schade en verlies.

Bedrijfsgebouwenverzekering

Schade door brand, blikseminslag, een inbraak, storm of water. Uw bedrijfspand is hier goed tegen verzekerd met de Bedrijfsgebouwenverzekering.

Inventaris/Goederenverzekering

Schade aan uw inventaris of goederen door brand of waterschade? De Inventaris/ Goederenverzekering biedt u de juiste bescherming.

Elektronicaverzekering

Uw elektronica verzekert u tegen bijvoorbeeld brand en diefstal met de Elektronicaverzekering. Ook buiten de deur.

Geldverzekering

Zowel uw contante als het elektronische geld is goed verzekerd met de Geldverzekering.

Glasverzekering

Onze Glasverzekering verzekert u tegen schade door vandalisme, storm of een ongelukje. Belettering en beschildering is standaard inbegrepen.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024