Autobedrijf Jan Ketting in Zierikzee

Elektronicaverzekering

Waarom de Elektronicaverzekering?

Elektronische apparatuur is in elke onderneming aanwezig. En is tegenwoordig onmisbaar bij uw bedrijfsvoering. Denk aan computers, kassasystemen, mobiele telefoons, tablets en modems. Zonder bent u waarschijnlijk nergens. Voorkom dat u na een schade vervangende apparatuur uit eigen zak moet betalen. Verzeker uw elektrische apparaten met de Elektronicaverzekering van De Zeeuwse. De Elektronicaverzekering is een aanvulling op uw Inventaris/Goederenverzekering.

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Dekt alle elektronica binnen uw bedrijf
 • particulier-vinkje
  Aanvullende werelddekking mogelijk
 • particulier-vinkje
  Reconstructie en expertisekosten ook vergoed

Voor wie is de Elektronicaverzekering?

 • ondernemers
  Ondernemers
 • telefoon
  In het bezit van elektronica
 • de beste
  In alle branches

Wat is verzekerd bij de Elektronicaverzekering?

Binnen uw bedrijf zijn uw elektronische apparaten verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen, zoals brand en diefstal. Wij vragen u niet om specificaties of facturen.  Alle elektronica is tot het verzekerd bedrag verzekerd. 

Heeft u een onderhoudscontract voor uw elektronische apparatuur? Eigen gebrek is dan standaard meeverzekerd. Voor zaken jonger dan 3 jaar of met een waarde van onder € 12.500,- heeft u geen  onderhoudscontract nodig.

Gebruikt u uw elektronische apparatuur ook of voornamelijk buiten uw bedrijfsgebouw? Sluit daar dan de aanvullende dekking voor af, zodat u wereldwijd verzekerd bent.

Raakt na een schade uw administratie vernietigd? En wilt u een vergoeding voor de reconstructiekosten voor het herstel van uw administratie? Ook daarvoor is een aanvullende dekking waarbij het verzekerd bedrag gelijk is aan de helft van het verzekerd bedrag voor elektronica.

Het eigen risico is € 125,- per gebeurtenis. 

 
Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd bij de Elektronicaverzekering?

Ondanks de ruime dekking vergoeden wij niet alles. Bijvoorbeeld:

 • opzet of roekeloosheid;
 • beschadigingen die de technische werking van een apparaat niet beïnvloeden;
 • slijtage;
 • schade als gevolg van illegale activiteiten.

In de Aanvullende Voorwaarden Elektronica leest u meer over wat wel en niet gedekt is. Ook uw adviseur informeert u graag.

 
Wat kost het?

Wat kost de Elektronicaverzekering?

Uw adviseur maakt graag een offerte op maat voor u. De premie is afhankelijk van het verzekerd bedrag. Dit passen wij jaarlijks aan op basis van actuele indexcijfers. Combineert u meerdere verzekeringen in het MKB-pakket CompleetVerzekerd Mijn bedrijf? Dan is uw premie extra scherp want uw korting kan oplopen tot 10%. Informeer bij uw adviseur naar de mogelijkheden en de voordelen.
Wat zijn de voorwaarden?

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024