Wat is BearLock VAN-lock laadruimtebeveiliging?

Wat is BearLock VAN-lock laadruimtebeveiliging?

Diefstal uit laadruimtes van auto’s is een groot en groeiend probleem. Als u dit overkomt, bent u niet alleen waardevolle spullen kwijt maar kan ook uw bedrijfsvoering verhinderd worden. Door toepassing van ‘elektronische trucs’ zijn braaksporen vaak afwezig en dit kan leiden tot onzekerheid en discussies. U voorkomt dit met de BearLock VAN-lock laadruimte-beveiliging.

Met één simpele handeling vanuit de cabine worden tegelijk alle (schuif)deuren van binnenuit afgesloten. Dit gebeurt mechanisch, net als bij het BearLock versnellingsbakslot. Aan de onderzijde van de achterdeuren wordt een extra vergrendeling aangebracht door een synchroon functionerende servomotor. Hierdoor is het onmogelijk om de achterdeuren te forceren of ‘om te vouwen’.

Voordelen

  • Sloten worden onzichtbaar aangebracht aan de binnenzijde, zonder storende elementen. 
  • Geen lelijke opzetstukken aan de buitenzijde, met kans op roestvorming en/of onherstelbare beschadigingen. BearLock VAN-lock maakt gebruik van bestaande bevestigingspunten en openingen, zodat er geen schade aan uw voertuig ontstaat. Met noodknop om de laadruimte bij onvoorziene omstandigheden van binnenuit te kunnen openen.
  • Te bedienen met dezelfde sleutel als die voor het BearLock versnellingsbakslot.
  • Beide sloten zijn voorzien van gepatenteerde NRK-techniek (fietsslotprincipe: sleutel alleen uitneembaar na vergrendeling), zodat er nooit discussie kan ontstaan over de bewijslast.
  • Komt als duurzame investering in aanmerking voor de fiscale KIA-regeling (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek), die een extra fiscaal voordeel oplevert van 28%.

Prijs

De prijs van de BearLock VAN-lock inclusief het BearLock versnellingsbakslot is vanaf € 1.349,- excl. BTW. De prijs is een indicatie, omdat het afhankelijk is van het merk, model en type van de bestelauto. De losse vanaf prijs van de BearLock VAN-lock is € 899,- excl. BTW.

Inbouwen

BearLock Benelux BV werkt samen met de inbouworganisatie InCarSupport. Deze organisatie heeft een landelijke dekking en kan zowel het BearLock versnellingsbak- /stuurasslot als de BearLock VAN-lock voor u installeren voor een vaste all-in prijs.

Vraag aan