Moving Intelligence alarmsysteem met hellingshoekdetectie VbV/SCM

Wat is het alarmsysteem met hellinghoekdetectie?

Wat is het alarmsysteem met hellinghoekdetectie?

Dit door Moving Intelligence geleverde alarmsysteem met hellingshoekdetectie is een hoogwaardige basisbeveiliging voor voertuigen om diefstal of ongewenst gebruik te voorkomen. Door uw voertuig uit te rusten met dit systeem voorkomt u dat deze ongewenst gestart of weggesleept kan worden. De bijbehorende startonderbreker wordt altijd ingeschakeld en aparte autorisatie middels een handzender is benodigd; ook als iemand met een sleutel uw voertuig probeert te starten.

Het alarmsysteem voldoet als VbV/SCM-Klasse Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen klasse 3).

Dit systeem is geschikt voor alle voertuigen die al zijn voorzien van goedgekeurde basisbeveiliging met een VbV/SCM-Klasse Startonderbreker (voorheen klasse 1). Mocht die vereiste basisbeveiliging ontbreken (bijvoorbeeld omdat het voertuig is geïmporteerd) dan kan Moving Intelligence hierin voorzien door toevoeging van een MiBlock startonderbreker.

Voordelen

  • U heeft een volwaardig VbV/SCM Alarmsysteem met hellingshoekdetectie inclusief een officieel VbV/CM-certificaat.
  • Uw voertuig staat altijd in de blokkeerstand en kan alleen gestart worden met een handzender.
  • De installatie kan bij u op locatie plaatsvinden.

Moving-Intelligence-alarmsysteem

Prijs

VbV/SCM systeem|klasse 'Alarmsysteem met hellingshoekdetectie'

Normale prijs

vanaf € 999,-

De Zeeuwse prijs

vanaf € 965,-

De prijs is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Zeeuwse? Dan profiteert u van flinke korting. Voor VbV/SCM-certificering (Voertuigvolgsysteem en Terugvindsysteem) dient een voertuig te beschikken over VbV-SCM-gecertificeerde basisbeveiliging (Startonderbreker en/of Alarmsysteem met hellinghoekdetectie). VbV/SCM-gecertificeerde installatie dient plaats te vinden op een overdekte en afsluitbare locatie.

In samenwerking met

logo-moving-intelligence-2