Moving Intelligence alarmsysteem met hellingshoekdetectie CCV/SCM klasse 3

Wat is het alarmsysteem klasse 3?

Wat is het alarmsysteem klasse 3?

Dit door Moving Intelligence geleverde alarmsysteem met hellingshoekdetectie is een hoogwaardige basisbeveiliging voor voertuigen om diefstal of ongewenst gebruik te voorkomen. Door uw voertuig uit te rusten met dit systeem voorkomt u dat deze ongewenst gestart of weggesleept kan worden. De bijbehorende startonderbreker wordt altijd ingeschakeld en aparte autorisatie middels een handzender is benodigd; ook als iemand met een sleutel uw voertuig probeert te starten.

Het alarmsysteem voldoet als CCV/SCM-Klasse 3 (Alarmsysteem met hellingshoekdetectie).

Dit systeem is geschikt voor alle voertuigen die al zijn voorzien van goedgekeurde basisbeveiliging met een CCV/SCM-Klasse 1 (Startonderbreker). Mocht die vereiste basisbeveiliging ontbreken (bijvoorbeeld omdat het voertuig is geïmporteerd) dan kan Moving Intelligence hierin voorzien door toevoeging van een MiBlock startonderbreker.

Voordelen

  • U heeft een volwaardig CCV/SCM Alarmsysteem met hellingshoekdetectie inclusief een officieel SCM-certificaat.
  • Uw voertuig staat altijd in de blokkeerstand en kan alleen gestart worden met een handzender.
  • De installatie kan bij u op locatie plaatsvinden.

Prijs

CCV/SCM systeem klasse 3 'Alarmsysteem met hellingshoekdetectie'

Normale prijs

vanaf € 999,-

De Zeeuwse prijs

vanaf € 965,-

De prijs is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Zeeuwse? Dan profiteert u van flinke korting. Voor CCV/SCM-certificering (Voertuigvolgsysteem en Terugvindsysteem) dient een voertuig te beschikken over CCV/SCM klasse 1 gecertificeerde basisbeveiliging (Startonderbreker en/of Alarmsysteem met hellinghoekdetectie). CCV/SCM-gecertificeerde installatie dient plaats te vinden op een overdekte en afsluitbare locatie.

In samenwerking met

logo-moving-intelligence-2