Moving Intelligence Voertuigvolgsysteem VbV-SCM Mi50-MiBlock

Wat is het Voertuigvolgsysteem (VbV/SCM) Mi50/MiBlock?

Wat is het Voertuigvolgsysteem (VbV/SCM) Mi50/MiBlock?

Dit systeem is het meest hoogwaardige VbV/SCM-gecertificeerde voertuigvolgsysteem en voldoet aan de eisen die verzekeraars en leasemaatschappijen stellen aan voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of die diefstalgevoelig zijn. Het is uitgevoerd met jamming-detectie en een koppeling naar een meldkamer. Een voertuigvolgsysteem voorzien van jamming-detectie schakelt, wanneer er jamming (stoorsignaal) wordt waargenomen, automatisch een blokkeerconditie in. Deze blokkering voorkomt dat het voertuig opnieuw gestart kan worden.

Het systeem kan niet alleen worden gebruikt voor beveiliging maar ook voor fiscale rittenadministratie met de bijbehorende Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS). Bovendien kunt u er uw voertuigen live mee volgen. Het is geschikt voor alle soorten voertuigen.

Voordelen

  • U krijgt een volwaardig VbV/SCM Voertuigvolgsyteem.
  • Inclusief een officieel VbV/SCM-certificaat.
  • U heeft wereldwijde dekking, met wereldwijd eenduidige tarieven (geen roamingkosten).
  • U regelt de toegang en bediening met een speciale app.
  • Ook te gebruiken voor rittenadministratie met bijbehorend Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS).
  • U betaalt geen registratie- en/of aansluitkosten.

Moving-Intelligence-voertuigvolgsteem

Prijs

Mi50/MiBlock VbV/SCM ‘Voertuigvolgsyteem’

Normale prijs

vanaf € 1.029,-

De Zeeuwse prijs

vanaf € 849,-

Abonnementstarief (t.b.v. positiebepaling en diefstalopvolging) € 21,95 per maand.

De prijs is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering, of Particuliere autoverzekering bij De Zeeuwse? Dan profiteert u van flinke korting. Let op! Voor VbV/SCM-certificering van het Mi50/MiBlock Voertuigvolgsysteem moet een voertuig beschikken over VbV/SCM-gecertificeerde basisbeveiliging (Startonderbreker en/of Alarmsysteem met hellingshoekdetectie). VbV/SCM-gecertificeerde installatie (Mi50/MiBlock) moet plaatsvinden op een overdekte en afsluitbare locatie.

In samenwerking met

logo-moving-intelligence-2