MKB Verzuim Ontzorg Verzekering

 

De MKB Verzuim Ontzorg Verzekering

Als een medewerker ziek wordt, kan dit u veel geld kosten. En u heeft allerlei verplichtingen vanwege de wet. Met de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering geeft u deze zorgen uit handen.

 

U bent verzekerd voor de loondoorbetaling en heeft professionele begeleiding van arbodienst Perspectief. Uw persoonlijke casemanager is uw vaste aanspreekpunt. Die ondersteunt u bij de re-integratie van zieke werknemers. Zo kunt u zich helemaal concentreren op het succes van uw bedrijf.

MKB Verzuim Ontzorg Verzekering, wat en waarom?

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Casemanager als vast aanspreekpunt
 • particulier-vinkje
  Volledige vergoeding noodzakelijke re-integratiekosten
 • particulier-vinkje
  Eenvoudige online verzuimadministratie

Wat is verzekerd bij de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering?

Met onze MKB Verzuim Ontzorg Verzekering krijgt u een uitkering voor het loon dat u aan een zieke werknemer moet doorbetalen. U heeft een vast  aanspreekpunt en wordt ondersteund bij de re-integratie van langdurig arbeidsongeschikte werknemers. En u kunt gebruikmaken van rechtsbijstand bij juridische geschillen in verband met ziekteverzuim en re-integratie.

 

Persoonlijke verzuimbegeleiding
Wij bieden de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering aan in combinatie met het Ontzorgpakket van arbodienstverlener Perspectief. U krijgt daarbij ondersteuning van een vaste en onafhankelijke casemanager van Perspectief. Die is uw eerste aanspreekpunt en is regisseur van het re-integratieproces. Ook biedt hij administratieve ondersteuning, bijvoorbeeld door voor u een plan van aanpak op te stellen. Verder krijgt u vroegtijdige arbeidsdeskundige ondersteuning, om te kijken wat een medewerker nog kan. Dit versnelt de terugkeer naar werk.

 

Voordelen complete oplossing inclusief arbodienstverlening

 • Vaste casemanager
 • Eén online ziek- of herstelmelding is voldoende om ons én Perspectief te informeren.
 • U voldoet aan de eisen van de Wet verbetering poortwachter. Krijgt u in het kader van die wet toch een boete? Dan vergoedt Perspectief die.
 • Volledige vergoeding van de noodzakelijke re-integratiekosten.
Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Onze verzekering voor ziekteverzuim van uw personeel biedt een ruime dekking. Maar u bent niet voor alles verzekerd. U bent bijvoorbeeld niet verzekerd voor een werknemer die al ziek of arbeidsongeschikt is bij de start van de verzekering. (Als u, voordat u zich bij ons verzekerde, bij een andere maatschappij verzekerd was, valt dit risico vaak nog onder die verzekering.) En u kunt per werknemer maximaal een SV-jaarloon van € 125.000,- verzekeren. Het loon daarboven is niet verzekerd.

Eigen risico
Er geldt een eigen risico in dagen. U kunt kiezen uit: 10, 20, 30 of 65 werkdagen. De kosten van loondoorbetaling binnen deze eigen risicoperiode worden niet door ons vergoed.

 

Wat kost de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering?

Wat kost de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering?

Bij de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering betaalt u een verzekeringspremie en een tarief voor de arbodienstverlening. Hoeveel u  betaalt voor de verzekering, hangt onder andere af van de samenstelling van uw personeelsbestand, uw bedrijfsgegevens (sector, vestigingsadres), het ziekteverzuim van uw werknemers en de gekozen dekking. Omdat uw eigen verzuim in mindere mate meeweegt in uw premie, is er sprake van een meer solidaire premie.

De MKB Verzuim Ontzorg Verzekering is onderdeel van CompleetVerzekerd Mijn personeel, ons pakket personeelsverzekeringen. Sluit u daarbinnen meer verzekeringen af? Dan profiteert u van pakketvoordelen, zoals een korting die kan oplopen tot 10%. Vraag ernaar bij uw adviseur.

Wat zijn de voorwaarden?

 

Verzuimverzekering met arbodienstverlening

Wilt u een verzuimverzekering met meer keuzemogelijkheden? Bekijk dan onze andere Verzuimverzekering met arbodienstverlening.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Vind een adviseur

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024