Zekerheid voor uw personeel

Goede en tevreden werknemers zijn onmisbaar voor het succes van uw bedrijf. Uw personeel verdient daarom de nodige aandacht. De gezondheid en veiligheid van uw medewerkers zijn belangrijk voor u. Zo voorkomt u dat ze uitvallen door ziekte of ongevallen. De Zeeuwse biedt verschillende oplossingen voor de risico’s die uw personeel loopt. En voor de risico’s die u loopt als u personeel in dienst heeft.

Compleet pakket van personeelsverzekeringen

Uw medewerkers zorgen ervoor dat u uw bedrijfsdoelstellingen haalt. Zij vormen een belangrijk bedrijfskapitaal. Risico’s zijn er ook. Bijvoorbeeld werknemers die ziek zijn en niet kunnen werken. Of een bedrijfsongeval op de werkvloer met blijvend letsel of overlijden als gevolg. U vindt zorg voor uw personeel belangrijk. U wilt alles goed geregeld hebben. Voor uw medewerkers en voor uw bedrijf. Ons pakket CompleetVerzekerd Mijn personeel is de complete oplossing die past bij uw bedrijf. Het biedt financiële zekerheid voor werkgevers én werknemers.

De voordelen van CompleetVerzekerd bij De Zeeuwse:

  • Overzichtelijk, u heeft één aanspreekpunt. 
  • De verzekeringen sluiten perfect op elkaar aan.
  • Pakketkorting tot wel 10%.
  • Combineert u onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening met een WGA-eigenrisicoverzekering of een collectieve WIA-verzekering? Dan verdubbelen uw budgetten voor preventie en re-integratie.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Maak een afspraak

Zieke werknemers

Nicky Verlinde Ellen Verlinde en Hellen Beije van Eeterij Vierlinde

Elk bedrijf krijgt er wel eens mee te maken: een medewerker die ziek thuis zit.
Alles over zieke werknemers

Onze verzekeringsoplossingen voor zieke werknemer

Ongevallen

Jan Ketting van autobedrijf Ketting

U doet er alles aan om het te voorkomen, maar een ongeval met letsel kan ook in uw bedrijf voorkomen.
Alles over ongevallen

Onze verzekeringsoplossing voor blijvende invaliditeit of overlijden na ongevallen

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Uw adviseur helpt u graag met een risicoanalyse voor uw bedrijf. En weet precies welke verzekeringsoplossingen van De Zeeuwse bij u passen. Zo kunt u verder met waar u goed in bent: ondernemen.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024